Izobraževanje in usposabljanje

Učenje je kot veslanje proti toku: če ne napreduješ, greš nazaj.

Kitajski pregovor

Živimo v dobi, ko sodobna informacijska tehnologija vse bolj posega v življenje posameznika. Spreminjajo se načini medsebojnega komuniciranja, pridobivanja informacij in življenjski slog. Trendi v digitalni tehnologiji so nadvse zanimivi pokazatelji spreminjanja načina življenja.

Najhitreje rastoči demografski segment na področju uporabe družabnih omrežij so predstavniki tretjega življenjskega obdobja, starejši med 50. in 70. letom starosti. Več kot polovica celotne svetovne populacije v starostnem razredu 50+ dejansko že uporablja družabna omrežja za svoje osebne potrebe. Te predvsem izhajajo iz želje po višji stopnji interakcije s svojimi otroki in vnuki.

83 % mladih med 18. in 29. letom starosti je aktivnih uporabnikov družabnih omrežij, vsakih 60 sekund pa je določena informacija deljena na spletu. 50 % milenijcev v ZDA pa že uporablja glasovno iskanje. Pasivnost je preteklost, postajamo vse bolj aktivni uporabniki spletnih aplikacij in programov. V povprečju vsi internetni uporabniki na svetu porabimo 6,7 milijard ur mesečno za uporabo družabnih omrežij (vir: HubSpot).

Programi

Nudimo izobraževanja in usposabljanja z najrazličnejših področij digitalnega delovanja:

V podjetju Splet4U želimo deliti znanje, saj ga dnevno pridobivamo v velikih količinah. Menimo, da je poslovne uporabnike interneta potrebno izobraziti o uporabi sodobnih informacijskih tehnologij, jih podučiti o njihovi varni uporabi in jim podati praktične napotke, da jim bodo te tehnologije služile v lastno dobro.

Internet

spoznajte se s spletnimi trendi in bodite v stiku s časom

Družbena omrežja

naučite se katero družabno omrežje vam bo povečalo dobiček in kako

Pisanje na spletu

postanite spletno pismeni in prodajte svojo storitev z besedo

Brezplačna orodja

izkoristite brezplačna orodja na spletu in postanite konkurenčnejši