O nas

Najboljši način, da ugotovite ali lahko zaupate nekomu, je, da mu zaupate.

Ernest Hemnigway

Vizija podjetja Splet4U

Postati vodilni ponudnik trženja proizvodov in storitev na iskalnem, prikaznem in video omrežju podjetja Google ter najustreznejši upravljalec družbenih omrežij v Sloveniji, s specializacijo na področju turizma, trgovinske dejavnosti in drugih storitvenih dejavnosti.

Poslanstvo podjetja Splet4U

Zagotavljati kakovostno izvedbo projektnega dela od priprave strategije do izvedbe, glede na zahteve naročnika. Vodenje spletnih trženjskih kampanj s ciljem pospeševanja prodaje ali povečanja osveščenosti o pomenu blagovne znamke, analitična obdelava podatkov z interpretacijo in učinkovito upravljanje z računi družbenih omrežij naročnika so naše glavne prednosti.

Jure Kumljanc

Jure Kumljanc je diplomiral iz menedžmenta v turizmu na Fakulteti za turistične študije – Turistica – Portorož. Njegovo magistrsko delo s področja komuniciranja in trajnostnih inovacij v slovenskem turizmu na taisti fakulteti je v nastajanju. Že skoraj desetletje ga zanima področje digitalnih medijev v turizmu, na katerem je tudi poklicno aktiven. Svojo kariero je začel ustvarjati v Istrabenz Turizmu, d.d., jo nadaljeval v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons in kasneje še v mednarodnem hotelskem podjetju Starwood Hotels & Resort (danes Marriott International), kjer je bil odgovoren za digitalni marketing hotelov verige v Ljubljani, Zagrebu, Dubrovniku in Beogradu. Pot pa ga je že zgodaj pripeljala tudi v podjetniške vode. Letos Kumljanc praznuje deveto obletnico ustanovitve podjetja Splet4U, kjer se ukvarjajo s spletnim oglaševanjem, digitalno komunikacijo in PR rešitvami ter izobraževanjem in svetovanjem najrazličnejšim podjetjem v slovenskem in mednarodnem prostoru. Specializirani so za področje turizma.